Absurdistan

Ich habe Pläne, grosse Pläne…

Matti Vanhanen pohdiskelee

leave a comment »

Hetkinen… siis Libyassa on sisällissota. Sen minä muistan, siellä on se Gaddafi. Täytyypä katsoa oikein kartalta. Sehän on tosiaan tuossa Egyptin vieressä. Sielläkin oli jotain kahakkaa. Sääli, sehän on hieno lomakohde, kuulemma. Egypti, tuskin Libya sentään. Ja sitten Sudan on näköjään kanssa naapuri, siitäkin on ollut jotain uutisissa. Katsonpa oikein netistä. Deittisivu kiinni noooin, uusi ikkuna auki noin. Mitä?! Vuosikymmeniä sodittu, kuolemaa ja nälänhätää. Miksei siihen ole puututtu? Mitäs täällä lukee… ahaa, aivan. Siellä ei ole mitään arvokasta. Mutta Libyassa on, ollaanko me nyt puuttumassa siihen vai ei? Soitanpa Stubbille.

 Stubb sanoi, ettei tehdä vielä mitään, vaikka Afganistaniin on menty ja merirosvoja jahdataan ympäri Afrikkaa. Se Afrikka on kyllä sellainen sekasotku, joka puolella jotain häikkää. Mutta ei niistä oikein pysy kärryillä, ne ihmiset on siellä jotenkin kaikki niin samannäköisiä ja kummalliset nimet. Gaddafin kyllä muistaa, se on niin erikoisen näköinenkin. Mutta kyllä sinne Libyaan pitää nyt mennä, kantaa oma vastuu. Vähänhän siitä on vaikea tietää, että kuka mitäkin edustaa, mutta Sarkozy varmasti tietää. Se on hyvä tyyppi, kannattaa vapautta, eikös kaikki ranskalaiset. Ja todella kaunis vaimo, kyllä kelpaisi minullekin.

Minäpä kirjoitan tästä lehteen. Pääministerinä ei tätäkään olisi voinut tehdä, kun kaikessa piti olla niin tarkkana. Mutta nyt voi, on tämä hieno homma olla Perheyritysten liiton leivissä. Ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Koko viikko aikaa kirjoitella näkökulma lehteen. Ja jos menee tiukille, niin se blonditypy varmasti ehtii auttamaan. Jos ei ehdi, niin sitten minä käsken.

Toim. huom. Ihmetyttää, miksi muutoin niin kovasti arvostamani Suomen Kuvalehti antaa mielipidetilaa esimerkiksi juuri Matti Vanhasen kirjoitelmille.

Mainokset

Written by Ossi Eskola

03.04.2011 klo 10:14

Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s