Absurdistan

Ich habe Pläne, grosse Pläne…

Hyvä Homma!

with one comment

Eilen käymässäni keskustelussa keskustelukumppanini sanoi uumoilevansa, että suomalaiset ovat kenties muuttuneet viime vuosina ja jopa koko internet-aikakaudella tuomitsevammiksi. Jäin itse miettimään, että mikä onkaan nimettömänä esiintymisen ja erilaisten nettisovellusten, erityisesti keskustelufoorumien rooli tuomitsevuuden lisääntymisessä, jos kehitys on todella edennyt sellaiseen suuntaan.

 Alla joitain poimintoja kuuluisalta Hommafoorumilta viime perjantailta, noin kahden tunnin ajalta, jolloin Oslon iskun tekijää ei vielä tiedetty. Kommentteja on kyseisessä ketjussa tähän mennessä yli 2000. Kannattaa käydä lukemassa foorumia muutenkin, jos haluaa tutustua kyseiselle foorumille kirjoittelevien ajatusmaailmaan. Useinhan on myös niin, että Oslon iskun kaltainen teko saa pienen määrän hiljaisia kannattajia, joista joku aikanaan päätyy tekemään oman iskunsa. Pekka-Eric Auvinen oli tästä hyvä esimerkki, Columbinen iskujen tunnustautunut ihailija.

 —

Hei Asstrid, Johanna, Ritva, Piudee ja muut mokuttajat.
Onko tämä Oslon tapaus
Ihanaa?
Luonnollista?
Väistämätöntä?
vai kaikkea näitä. Ettekö tajua mistä ollaan kirjoiteltu täällä netissä jo vuosia. Tänne Suomeen ei tarvita niitä ”rauhaa rakastavia” kamelipaimenia ja muita saman uskontokunnan, jota ei saa mainita, edustajia.
Tällä nykyisellä saatanan holtittomalla maahanmuuttopolitiikalla kohta paukkuu myös meidän kaupungeissa.

Ei minulla muuta, seuraavia kuntavaaleja tässä odottelen. Jytky kakkonen on tulossa. Uskokaa tai älkää.

Sellaista kiljuskiniä ei ole, joka menee tieten tahtoen ampumaan oman maan viattomia.

Kyllä tämä enemmän terrorismilta vaikuttaa kuin jonkun kantaväestön edustajan napsahtamiselta. Jos joku menee naamioituneena poliisina ammuskelemaan summittaisesti nuorisoleirille niin ei kyllä ihan vaikuta kyseinen henkilö liikkuvan samalla moraalipohjalla kuin kantaväestö. Lapset ja nuoret ovat aikalailla no-no, niiden summittainen ampuminen tuskin kuuluu häiriintyneimmänkään kotinatsin agendalle.

Libya kytkentä näyttäisi todennäköisimmältä vaihtoehdolta sillä isku näyttää olevan ns. ammattimiesten tekemä ja hyvin ennalta suunniteltu. isku ei todennäköisesti ole uusnatsien käsialaa koska siinä porukassa pystytään edes jollain lailla päättelemään iskun seuraukset poliittisella tasolla. Tuolla urotyöllä ei kannatus kartu. Libyan johto taas käy kuolinkamppailua ja tarvitsee tuollaisia näyttäviä urotöitä.
Yhtä kaikki kyllä maailma on mallillaan ja vapaa liikkuvuus siunauksellista.

Lyön Homma-riipukseni vetoa, että tekijä on maahanmuuttoklusterin työpaikkojen turvaamiseksi maahan otettu turhapaikanhakija, jota suvikset tituleeraavat pokkana ”pakolaiseksi”, vaikka tyyppi onkin muka matkannut halki Euroopan ilman papereita ja kertonut virkamiehille kurpitsavaunutason nyykkytarinan.

Uskon, että kyseessä on muslimit. Ei kantaväestö tällaisia iskuja tee. Kyseessä on tarkkaan suunniteltu isku, jossa on hyökätty ainakin kahteen eri paikkaan lähes samanaikaisesti.

Joka tapauksessa pitäisi hiljalleen alkaa tajuta, että tällaiset iskut ei ainakaan vähene, mikäli mokuttaminen jatkuu jatkossakin. Ole Norrback haistakoon paskan.

Tuli tässä mieleen, että entä jos Oslon pommi-isku oli islamistien tekonen, mutta ammuskelu oli vain vihaisen kantanorjalaisen kosto. Jollain Björn-Einarilla olisi siis katkennut sen kamelinselkä maahanmuuton suhteen ja lähtenyt kostamaan sille puolueelle jota piti vastuullisena iskusta, joka nyt oli vasemmistopuolue.

Onhan tuossa semmonen mahdollisuus että se poliisiksi pukeutunut onkin ollut oikea poliisi. Esimerkiki menettänyt jonkun läheisen pommi-iskussa, kilahtanut ja ajanut tuonne saarelle räimimään.

Lisäksi spekulointi ei ole päivi-lippostamista.

Minä väitän että kysessä ei voi olla pohjoismaalaiset väkivaltaiset uusnatsit/äärioikeistolaiset. Ensimnnäkin sellaisia ei ole olemassa joitain yksittäisiä väkivallantekoja tekeviä kiljuskinejä lukuunottamatta.

Jos uusnatsiot tekisivät terrori-iskun, miksi ihmeessä he tappaisivat omaa kansaansa? He iskisivät joko itse pääministeriä vastaan henkilökohtaisesti tai yrittäisivät räjäyttää moskeijan/vastaanottokeskuksen.

Mamun pahoinpiteleminen tai persuhenkisien junttien suosiman kebabpizzerian polttaminen sopisivat uusnatsien tyyliin, mutta tämä isku tuoksahtaa islamisteilta tai joltain seonneelta kantanorjalaiselta yksittäistapaukselta.

Veikkaan syylliseksi kuitenkin vasemmiston kiristyvän maahanmuuttopolitiikkkakannan takia kyrpiintynyttä islamistia, koska sitä sorttia Norjassa on kuitenkin enemmän.

Unohtamatta sitä että autosta sinkoutui vänkäri ilmaan, törmäsi siten poliisiin että sujahti tämän uniformuun, jonka jälkeen lento jatkui läheiselle sotilasalueelle jossa käteen kiinnittyi kertalaukeava sarjatuliase, ja sen jälkeen matka päätyi eräälle saarelle, jossa ase jumittui törmäyksen voimasta ja alkoi syytämään luoteja ihan isesseen…

Lopulliseksi syyksi paljastunee kotoutumisrahojen vähyys ja paikallisten natiivien rasismi sekä minareettien puute.

Ja sitten ihan tosissaan, ihme on jos tämä ei osoittaudu islamistien tekosiksi, autopommit ja ihmisten hillitön ampuminen kun on heikäläisten bravuurinumero ollut jo kauan.
Mutta tietenkään ketään muslimia ei tästä saa syyllistää, yhtään äärimuslimia ei pakolaisten sun muiden mukana tule koskaan mihinkään, vaan ääri-islamistit satavat taivaasta ihan vaan itekseen..
Niinpä suvikset eivät näe muslimien maahan roudaamisessa mitään vaaraa kellekään.

Ylläpidon ilmoitus: Seurataan tilannetta ja spekuloidaan, mutta jätetään hömppä ja vitsailu tässä kohtaa pois. Suuri määrä ihmisiä on kuollut, suhtaudutaan asiaan sen vaatimalla vakavuudella.

Mainokset

Written by Ossi Eskola

27.07.2011 klo 22:08

Kategoria(t): Uncategorized

Yksi vastaus

Subscribe to comments with RSS.

  1. Eikä tuo vielä mitään. Homma näyttää olevan paljon maltillisempi ja älyllisempi paikka kuin vaikkapa Uuden Suomen keskustelut. Niissä tapahtuneen kommentointi on ollut ihan omaa luokkaansa. Suomi24-sivuja en tahdo edes kuvitella.

    Jukka

    28.07.2011 at 08:11


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s