Absurdistan

Ich habe Pläne, grosse Pläne…

Tärkeä viranomaistiedote

leave a comment »

Entinen pääministeri Matti Vanhanen on päässyt jälleen karkaamaan uudelleensijoituspaikastaan perhepäivähoitajien unionin toimistolta ja liikkuu viranomaisten saamien tietojen mukaan vapaana ja ilman hoitajaa jossain päin Etelä-Suomea. Viimeisin havainto potilaasta on Suomen Kuvalehden toimituksen ulko-ovelta, jonne hän viranomaisten saamien tietojen mukaan oli jättämässä hoito-ohjelmaan terapeuttisena osana liittyvää kolumniaan, joita kyseinen aikakauslehti, ilmeisesti lautakasan hinnalla, suostuu silloin tällöin myös julkaisemaan.

Potilas on vapaana liikkuessaan yhteiskunnalle äärimmäisen vaarallinen ja joitain viitteitä hänen tilastaan on löydettävissä esimerkiksi eilisestä kolumnista, jossa potilas, Orwellilaisten tulevaisuuskuvien vankkumaton kannattaja, luettelee kolme tärkeintä seikkaa, miten Oslon verilöylyn kaltaiset jatkossa vältetään: tiukennukset aselakeihin, internetin sensuuri sekä joukkotapahtumien turvallisuustoimien kiristäminen. Kuten on nähtävissä, potilaassa ei ilmene merkkejä terveen aikuisen ajattelusta, eikä esimerkiksi tapahtumien syihin pureutuvaa pohdintaa, vaan potilaan lähtökohtana tuntuu olevan ainoastaan maailmassa esiintyvän, potilaan mielestä paholaisesta lähtöisin olevan pahan nujertaminen aitaamalla. Potilaan oireyhtymässä jätetään kokonaan huomioimatta mm. suvaitsevaisuuskasvatus ja vieraan tai muuttuvan ympäristön ymmärtämyksen lisäämiseen tähtäävät toimet. Myös kolumnin tekstin alkeellinen taso piirtää surullista kuvaansa potilaan häiriintyneisyydestä.

Viranomaiset haluavat korostaa, että kansalaisten ei pidä itse yrittää karkulaisen kiinniottamista, sillä potilas hätääntyy herkästi ja alkaa paineen alla lausumaan loitsuja, joiden merkityksestä tai vaarallisuudesta ihmisille tai yhteiskunnalle ei ole tarkkaa tietoa.

Mainokset

Written by Ossi Eskola

30.07.2011 klo 15:17

Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s